La crítica del públic: Ma. Mercè Juanpere

‘141 dies’: Una gran descoberta que en cap cas deixa indiferent i que permet ser extrapolable a altres àmbits


Mestra d'infantil/primària i redactora
de l'Esportiu de Castellar del Vallès.
Alumne de la vida i dels que m'envolten.
Que no és fàcil! TWITTER: @mmjuanpere

Realitat i actualitat no sempre van lligades i aquest n’és un clar exemple. Una de les grans excel·lències d’aquesta cinta és la seva voluntat d’exposar una realitat sense retrets, justificacions ni moralines finals. Un docu-reality que dóna veu a tots els implicats i que cedeix als propis espectadors el dret a la crítica. 

Tot i que sóc força reacia a temes d'àmbit polític, aquesta cinta mereix tot el meu respecte. Per la valentia d'endinsar-se en un projecte d'aquesta magnitud i des d'un punt de vista objectiu. Els minuts passen amb substància i d'una forma molt amena.

141 dies’ és un exemple real que ens permet conèixer i entendre la política. Una visió des de dins de les relacions, febleses i defectes dels seus protagonistes que se serveixen d’una il·lusió col·lectiva per fer-se un lloc dins el panorama polític. És una mostra de les interioritats d’un partit polític però també una història de poder, traïcions i enganys.

141 dies’ ens transporta a la feina a l’ombra, a les interioritats dels despatxos. Allà on la realitat abandona les màscares. Aquella vessant fora de l’abast del gran públic, d’aquells que han de jutjar. És una proposta atrevida que sense cap mena de censura ens descobreix la història real d’uns personatges d’actualitat.





                        



Continguts relacionats:

Un documental únic i molt recomanable

Una pel·lícula GENIAL i excepcional





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada