La crítica del públic: Gemma Vergés


‘141 dies’: Una pel·lícula GENIAL, excepcional i d'excel·lent realització


Llicenciada en Filosofia, Campdevanolenca i per damunt de
tot, amant de Catalunya. TWITTER: @GemVergs
Genial i d’excel·lent realització. No crec que es pugui dir alguna cosa original després de veure la pel·lícula docu-reality ‘141 dies’ dels directors Albert Fuguet i Susana Crestelo. Simplement, en veure els primers crèdits, l'únic que et passa per la ment és la paraula GENIAL. El que demana avui en dia la societat és transparència i, al llarg del documental, és el que es mostra. La transparència com també la decadència d'un partit polític, en aquest cas SI. No hi entenc massa, però des del meu punt de vista és d'una excel·lent realització; i això ajuda plenament a la transparència que es projecta.
  
És un documental que s'ha de veure. Crec sincerament, que la pel·lícula ens mostra la crua realitat d'un partit polític sense cap mena de censura i això és el que necessita veure Catalunya. És un documental que s'ha de veure, s'ha de conèixer la realitat plenament diferent de la realitat que es ven. Al inici, sembla que els polítics professionals que hi apareixen estiguin disposats a canviar la situació de falsa democràcia, a fer vertaderament una política social que tingui en compte la societat. Una política doncs, de voluntaris i voluntàries del país. I és que, una de les frases a destacar del, si no m'equivoco, Joan Laporta és: “Això no és política, és fer País”. A mesura que passen els minuts, però, t'adones que la frase queda totalment capgirada, i que l'ambició, la política personal i l'enveja són els veritables líders del procés.

Crec que el documental és excepcional. Des dels primers minuts m'hi he quedat enganxada i he tingut moments de tot i la veritat és que no et quedes indiferent. Realment el penso recomanar a tots els meus amics. Realment ha valgut la pena!






                        



Continguts relacionats:

Un documental únic i molt recomanable

Una pel·lícula que no s’ha fet mai abans




'141 dies': Una gran descoberta


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada