La crítica del públic: Oriol Romeu Arús

‘141 dies’ t’enganxa des del primer moment pel seu pols narratiu i per la seva fotografia i espontaneïtat



Treballo a @radiomolins a l'apassionant món del periodisme
local. Estudiant de Comunicació a la UOC. Historiador.
Amant de la cultura i les arts. TWITTER: @Oriolroar
Magnífic treball. La primera paraula que em ve al cap després de veure per primer cop ‘141 dies’ és: honestedat. Em sembla una paraula adequada per qualificar el magnífic treball de l’Albert i la Susana que, malgrat les dificultats econòmiques, materials i humanes, van apostar i creure en un projecte periodístic i l’han sabut defensar fins al final.

Una pel·lícula que enganxa. Crec que el documental enganxa des del primer moment pel seu pols narratiu, per la seva fotografia, amb una dosi important d’espontaneïtat i que l’evolució dels esdeveniments encara fa que sigui un document més interessant.

Com es mouen les peces al joc de la política. Si amb “FC Barcelona Confidencial” vam descobrir les interioritats d’una junta d’un club de futbol, amb ‘141 dies’ podem veure amb tot detall la constitució i evolució d’un partit polític que naixia del no-res. Moltes de les coses que hi veiem ens poden donar pistes de com es mouen les peces al joc de la política i de com poden ser d’efímeres les coses.






                       


Continguts relacionats:

Una pel·lícula GENIAL i excepcional






Una pel·lícula que no s’ha fet mai abans



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada